Skip content

Arch Enemy – War Eternal (Tour Edition)

Arch Enemy – War Eternal (Tour Edition)
  • wykonawca: Arch Enemy
  • tytuł: War Eternal (Tour Edition)
  • premiera: 20-11-2015
  • nośnik nr kat: 9986280 (CD+DVD)

Wersja koncertowa albumu “War Eternal” Arch Enemy, z nową wersją ich singla “Stolen Life”. Na płycie DVD znajduje się koncert zarejestrowany podczas koncertu grupy w Seulu.

1. Tempore Nihil Sanat (Prelude in F minor)
2. Never Forgive, Never Forget
3. War Eternal
4. As The Pages Burn
5. No More Regrets
6. You Will Know My Name
7. Graveyard Of Dreams
8. Stolen Life
9. Time Is Black
10. On And On
11. Avalanche
12. Down To Nothing
13. Not Long For This World
14. Stolen Life (2015 Version)

1.Live In Korea 2015 – Official Bootleg
2. War Eternal (Official Video)
3. You Will Know My Name (Official Video)
4. No More Regrets (Official Video)
5. As The Pages Burn (live at Masters Of Rock 2014)
6. Stolen Life (2015 Version)