Skip content

Bob Dylan – “Bob Dylan: The Bootleg Series, Vols. 1-3” (LP)

Bob Dylan – “Bob Dylan: The Bootleg Series, Vols. 1-3” (LP)
  • wykonawca: Bob Dylan
  • tytuł: Bob Dylan: The Bootleg Series, Vols. 1-3
  • premiera: 10-03-2017
  • nośnik nr kat: 88985363341 (5LP)

Winylowe, pięciopłytowe wydanie zawierające unikalne wersje, rarytasy i alternatywne wykonania utworów legendarnego Boba Dylana.



1 Hard Times In New York Town
2 He Was a Friend of Mine
3 Man On the Street
4 No More Auction Block
5 House Carpenter
6 Talkin’ Bear Mountain Picnic Massacre Blues
7 Let Me Die In My Footsteps
8 Rambling, Gambling Willie
1 Talkin’ Hava Negeilah Blues
2 Quit Your Low Down Ways
3 Worried Blues
4 Kingsport Town
5 Walkin’ Down the Line
6 Walls of Red Wing
7 Paths of Victory
1 Talkin’ John Birch Paranoid Blues
2 Who Killed Davey Moore?
3 Only a Hobo
4 Moonshiner
5 Last Thoughts on Woody Guthrie
1 When the Ship Comes In
2 The Times They Are A-Changin’
3 Seven Curses
4 Eternal Circle
5 Suze (The Cough Song)
6 Mama, You Been On My Mind
7 Farewell, Angelina
1 Subterranean Homesick Blues
2 If You Gotta Go, Go Now (Or Else You Got to Stay All Night)
3 Sitting On a Barbed Wire Fence
4 Like a Rolling Stone
5 It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry
6 I’ll Keep It with Mine
7 She’s Your Lover Now
1 I Shall Be Released
2 Santa-Fe
3 If Not for You
4 Wallflower
5 Nobody ‘Cept You
6 Tangled Up in Blue
1 Call Letter Blues
2 Idiot Wind
3 If You See Her, Say Hello
4 Golden Loom
5 Catfish
1 Seven Days
2 Ye Shall Be Changed
3 Every Grain of Sand
4 You Changed My Life
5 Angelina
1 Need a Woman
2 Someone’s Got a Hold of My Heart
3 Tell Me
4 Lord Protect My Child
1 Foot of Pride
2 Blind Willie McTell
3 When the Night Comes Falling from the Sky
4 Series of Dreams