Skip content

Bob Dylan – “Pure Dylan” (LP)

Bob Dylan – “Pure Dylan” (LP)
  • wykonawca: Bob Dylan
  • tytuł: Pure Dylan
  • premiera: 21-10-2016
  • nośnik nr kat: 88985318621 (2LP)

Dwupłytowy album winylowy, na którym zalazło sie siedemnascie wielkich przebojów tego wyjątkowego artysty, jakim jest Bob Dylan.

1 Trouble In Mind
2 Girl from the North Country
3 Most of the Time
4 She Belongs to Me
5 Billy 1
6 Shooting Star
7 Sugar Baby
8 You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go
9 Tomorrow Night
10 Every Grain of Sand
11 Percy’s Song
12 Born In Time
13 Boots of Spanish Leather
14 This Dream of You
15 Spanish Is The Loving Tongue
16 If You See Her, Say Hello
17 Moonshiner