Skip content

Dean Martin -”The Real…”

Dean Martin -”The Real…”
  • wykonawca: Dean Martin
  • tytuł: The Real...
  • premiera: 08-04-2014
  • nośnik nr kat: 88843049842 (3CD)

Trzypłytowy album zawierajacy zbiór piosenek niesamowitego Deana Martina – amerykańskiego  piosenkarza i aktora pochodzenia włoskiego wystepujacego czesto wspólnie z Frankiem Sinatrą



CD 1
1. C’est Si Bon
2. Senza Fine
3. Tik-A-Tee, Tik-A-Tay
4. What A Difference A Day Made
5. Tangerine
6. April In Paris
7. Darling, Je Vous Aime Beaucoup
8. Who’s Got The Action?
9. South Of The Border
10. Things
11. Any Time
12. Singing The Blues
13. Corrine, Corrina
14. From Lover To Loser
15. Blue Moon
16. Fools Rush In
17. Smile
18. I’m Confessin’ (That I Love You)

CD 2
1. Everybody Loves Somebody
2. The Door Is Still Open To My Heart
3. You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You
4. In The Misty Moonlight
5. We’ll Sing In The Sunshine
6. You’ll Always Be The One I Love
7. Send Me The Pillow You Dream On
8. In The Chapel In The Moonlight
9. I’ll Be Seeing You
10. (Remember Me) I’m The One Who Loves You
11. Walk On By
12. Bumming Around
13. King Of The Road
14. The Birds And The Bees
15. Welcome To My World
16. Houston
17. Love, Love, Love
18. Down Home
19. Detour
CD 3
1. I Will
2. Somewhere There’s Someone
3.Side By Side
4. If You Knew Susie
5. On The Sunny Side Of The Street
6. Come Running Back
7. If I Had You
8. S’posin’
9. Just Friends
10. The One I Love (Belongs To Somebody Else)
11. It’s The Talk Of The Town
12. I’ve Grown Accustomed to Your Face
13. You’ve Still Got A Place In My Heart
14. He’s Got You
15. Little Ole Wine Drinker, Me
16. Gentle On My Mind
17. I Take A Lot Of Pride In What I Am
18. Just The Other Side Of Nowhere
19. Drinkin’ Champagne