Skip content

Depeche Mode – „Remixes 81>04″

Depeche Mode – „Remixes 81>04″
  • wykonawca: Depeche Mode
  • tytuł: Remixes 81>04
  • premiera: 15-10-2013
  • nośnik nr kat: 88883770612 (2CD)

Album „Remixes 81 – 04″ to siódma kompilacja brytyjskiej grupy muzycznej Depeche Mode. Wydanie zawiera dwie  płyty z remiksami utworów z singli z lat 1981-2004.




CD 1
1 Never Let Me Down Again Split Mix
2 Policy of Truth Capitol Mix
3 Shout Rio Mix
4 Home Air „Around The Golf” Remix
5 Strangelove Blind Mix
6 Rush Spiritual Guidance Mix
7 I Feel You Renegade Soundwave Afghan Surgery Mix
8 Barrel Of A Gun Underworld Hard Mix
9 Route 66 Beatmasters Mix
10 Freelove DJ Muggs Remix
11 I Feel Loved Chamber’s Remix
12 Just Can’t Get Enough Schizo Mix
CD 2
1 Personal Jesus Pump Mix
2 World in My Eyes Mode To Joy
3 Get The Balance Right Combination Mix
4 Everything Counts Absolut Mix
5 Breathing In Fumes
6 Painkiller Kill The Pain Mix
7 Useless The Kruder + Dorfmeister Session
8 In Your Room The Jeep Rock Mix
9 Dream On Dave Clarke Acoustic Version
10 It’s No Good Speedy J Mix
11 Master and Servant An On-Usound Science Fiction Dance Hall Classic
12 Enjoy the Silence Timo Maas Extended Remix