Skip content

Dionne Warwick – “The Real”

Dionne Warwick – “The Real”
  • wykonawca: Dionne Warwick
  • tytuł: The Real...
  • premiera: 14-04-2015
  • nośnik nr kat: 88875080262(3CD)

Trzypłytowe wydawnictwo, na którym znalazły się największe przeboje Dionne Warwick, amerykańskiej piosenkarki i pianistki, która debiutowała na początku lat 60 ubiegłego wieku. Jej utwory weszły do kanonu największych światowych hitów. Komponowali je dla niej Bee Gees. Prywatnie Dionne była ciocią Whitney Houston.

CD 1

1                  Easy Love

2                  Love Power

3                  Heartbreaker

4                  Deja Vu

5                  Take the Short Way Home

6                  So Amazing

7                  It Makes No Difference

8                  You Are My Love

9                  Run to Me

10                Got a Date

11                Two Ships Passing in the Night

12                Whisper In The Dark

13                For You

14                My Everlasting Love

15                What Can a Miracle Do

16                Where My Lips Have Been

17                Stronger Than Before

CD 2

1                  All the Love In the World

2                  Friends in Love

3                  I’ll Never Love This Way Again

4                  I Don’t Need Another Love

5                  The Woman That I Am

6                  How Many Times Can We Say Goodbye

7                  In Your Eyes

8                  I Can’t See Anything (But You)

9                  Just One More Night

10                Reaching for the Sky

11                Now We’re Starting Over Again

12                We Never Said Goodbye

13                Night And Day

14                Fragile

15                Captives Of The Heart

16                Sunny Weather Lover

17                Without Your Love

18                Can’t Hide Love

CD 3

1                  Our Day Will Come

2                  It’s the Falling in Love

3                  Love Will Find A Way

4                  Take Good Care of You and Me

5                   After You

6                  Will You Still Love Me Tomorrow

7                  Friends Can Be Lovers

8                  Some Changes Are For Good

9                  Walk Away

10                Yours

11                All The Time

12                Moments Aren’t Moments

13                I Get A Kick Out Of You

14                Hit Records Medley