Skip content

Elvis Presley – “The Essential Elvis Presley” (LP)

Elvis Presley – “The Essential Elvis Presley” (LP)
  • wykonawca: Elvis Presley
  • tytuł: The Essential Elvis Presley
  • premiera: 08-07-2016
  • nośnik nr kat: 88875150731 (2LP)

Podwójny, winylowy album zawierający wielkie przeboje niezapomnianego Elvisa Presleya. Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock czy Viva Las Vegas słuchane z czarnego krążka zabrzmią zupełnie inaczej!

1 That’s All Right
2 Baby, Let’s Play House
3 Mystery Train
4 Heartbreak Hotel
5 I Was the One
6 Blue Suede Shoes
7 Hound Dog
8 Don’t Be Cruel
9 Love Me Tender
1 All Shook Up
2 Jailhouse Rock
3 Trouble
4 It’s Now or Never
5 Are You Lonesome Tonight?
6 Little Sister
7 Follow That Dream
1 Can’t Help Falling In Love
2 Return to Sender
3 (You’re The) Devil in Disguise
4 Bossa Nova Baby
5 Viva Las Vegas
6 A Little Less Conversation
7 If I Can Dream
1 In the Ghetto
2 Suspicious Minds
3 Don’t Cry Daddy
4 Kentucky Rain
5 Burning Love