Skip content

Eurythmics – “Greatest Hits” (LP)

Eurythmics – “Greatest Hits” (LP)
  • wykonawca: Eurythmics
  • tytuł: Greatest Hits
  • premiera: 20-01-2017
  • nośnik nr kat: 8898537042 (2LP)

Winylowa edycja płyty Greatest Hits brytyjskiego zespołu Eurythmics, którego premiera miała miejsce w 1991 roku. Album ten jest kompilacją hitów Eurythmics i zawiera największe przeboje grupy z lat 1983 – 1989.

1 Love Is a Stranger
2 Sweet Dreams (Are Made of This)
3 Who’s That Girl?
4 Right By Your Side
5 Here Comes the Rain Again
1 There Must Be an Angel (Playing With My Heart)
2 Sisters Are Doin’ It for Themselves
3 It’s Alright (Baby’s Coming Back)
4 When Tomorrow Comes
1 You Have Placed a Chill In My Heart
2 Miracle of Love
3 Sex Crime (1984)
4 Thorn In My Side
5 Don’t Ask Me Why
1 Angel
2 Would I Lie to You?
3 Missionary Man
4 I Need a Man