Skip content

Keith Jarrett – “Expectations”

Keith Jarrett – “Expectations”
  • wykonawca: Keith Jarrett
  • tytuł: Expectations
  • premiera: 03-03-2017
  • nośnik nr kat: 88985407262 (CD)

“Expectations” to wydany w 1972 roku album pianisty i saksofonisty jazzowego Keitha Jarretta. W nagraniach uczestniczyli Dewey Redman (saksofon tenorowy), Charlie Haden (bas), Paul Motian (perkusja), Sam Brown (gitara), Airto Moreira (perkusja).



1 Vision
2 Common Mama
3 The Magician In You
4 Roussillion
5 Expectations
6 Take Me Back
7 The Circular Letter (For J.K.)
8 Nomads
9 Sundance
10 Bring Back The Time When (If)
11 There Is A Road (God’s River)