Skip content

Leonard Cohen – “Songs of Love and Hate” (LP)

Leonard Cohen – “Songs of Love and Hate” (LP)
  • wykonawca: Leonard Cohen
  • tytuł: Songs of Love and Hate
  • premiera: 27-05-2016
  • nośnik nr kat: 88875195511 (LP)

Winylowa edycja albumu “Songs of Love and Hate” – trzeciej płyty Leonarda Cohena nagrywanej w 1970 roku a wydanej w 1971 roku .

1 Avalanche
2 Last Year’s Man
3 Dress Rehearsal Rag
4 Diamonds in the Mine
1 Love Calls You By Your Name
2 Famous Blue Raincoat
3 Sing Another Song, Boys
4 Joan of Arc