Skip content

Paul Young – “Tomb Of Memories: The CBS Years”

Paul Young – “Tomb Of Memories: The CBS Years”
  • wykonawca: Paul Young
  • tytuł: Tomb Of Memories: The CBS Years
  • premiera: 21-08-2015
  • nośnik nr kat: 88875106602 (4CD)

Wyjątkowe wydawnictwo, na którym znalazły się utwory nagrane przez Paula Younga dla wytwórni CBS i Sony Music w latach 1982-1994. Na czterech płytach znajdziemy największe przeboje artysty, wersje demo utworów, niepublikowane wcześniej alternatywne wersje piosenek oraz wiele innych rarytasów dla fanów muzyki lat osiemdziesiątych.

1 Iron out the Rough Spots
2 Tender Trap
3 Oh Women
4 Love of the Common People
5 I’ve Been Lonely for So Long
6 Ku Ku Kurama
7 Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)
8 No Parlez
9 Come Back and Stay
10 Yours
11 Sex
12 Pale Shelter
13 Behind Your Smile
14 I Close My Eyes and Count to Ten
15 Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)
16 Oh Women
17 Broken Man
1 Find One Voice
2 Tomb of Memories
3 This Means Anything
4 Every Time You Go Away
5 I’m Gonna Tear Your Playhouse Down
6 Standing on the Edge
7 Soldier’s Things
8 Everything Must Change
9 Give Me My Freedom
10 One Step Forward
11 I Was in Chains
12 Man in the Iron Mask
13 Bite the Hand That Feeds
14 No Parlez
1 Between Two Fires
2 Some People
3 In the Long Run
4 Wasting My Time
5 Wonderland
6 Why Does a Man Have to Be Strong
7 Trying to Guess the Rest
8 Right About Now
9 Heaven Can Wait
10 Oh Girl
11 You’re the One
12 Till I Gain Control Again
13 Softly Whispering I Love You
14 Leaving Home
15 Lovers Cross
16 A Little Bit of Love
17 Coralie
1 Don’t Dream It’s Over
2 Senza una donna (Without a Woman)
3 Come On In
4 Thinking About You
5 Now I Know What Made Otis Blue
6 Half a Step Away
7 Cold Sweat
8 Hope in a Hopeless World
9 It Will Be You
10 Man of Steel
11 The Heart is a Lonely Hunter
12 Souls Unknown
13 Follow On
14 Long Distance Love
15 Don’t Let Me Be Lonely Tonight
16 Everything Must Change
17 Love Has No Pride
18 Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)