Skip content

Van Morrison

Van Morrison
  • wykonawca: Van Morrison
  • tytuł: ..It’s Too Late To Stop Now…Volume I
  • premiera: 10-06-2016
  • nośnik nr kat: 88985328282 (2CD)

“..It’s Too Late To Stop Now…Volume I” to dwupłytowy, długo niedostępny album koncertowy Van Morrisona uważany za jeden z najlepszych koncertowych albumów wszech czasów.

CD 1
1          Ain’t Nothin’ You Can Do
2          Warm Love
3          Into the Mystic
4          These Dreams of You
5          I Believe to My Soul
6          I’ve Been Working
7          Help Me
8          Wild Children
9          Domino
10          I Just Want to Make Love to You
CD 2
1          Bring It on Home to Me
2          Saint Dominic’s Preview
3          Take Your Hand Out of My Pocket
4          Listen to the Lion
5          Here Comes the Night
6          Gloria
7          Caravan
8          Cyrpess Avenue