Skip content

Various – “30 Stars: Party”

Various – “30 Stars: Party”
  • wykonawca: Various
  • tytuł: 30 Stars: Party
  • premiera: 17-06-2016
  • nośnik nr kat: 88985332032 (2CD)

Dwupłytowy album, na którym znalazło się trzydzieści imprezowych hitów idealnych na każdego rodzaju taneczną imprezę.


CD 1
1 Feel So Close Calvin Harris
2 All About That Bass Meghan Trainor
3 Turn Up the Music Chris Brown
4 All My Friends Snakehips feat. Tinashe & Chance The Rapper
5 Dance Again Jennifer Lopez
6 Pumped up Kicks Foster The People
7 Heavy Cross Gossip
8 Till the World Ends Britney Spears
9 I See You Baby Groove Armada feat. Gram’ma Funk
10 All of Me John Legend
11 Work Kelly Rowland
12 SexyBack Justin Timberlake feat. Timbaland
13 Kids MGMT
14 Hey Ya! OutKast
15 Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) C+C Music Factory feat. Freedom Williams
CD 2
1 We Can’t Stop Miley Cyrus
2 DJ Got Us Fallin’ In Love Usher feat. Pitbull
3 Get the Party Started P!nk
4 Little L Jamiroquai
5 TiK ToK Ke$ha
6 Heart Skips a Beat Olly Murs
7 I’m Outta Love Anastacia
8 Turn Down for What DJ Snake & Lil Jon
9 Dance Like We’re Making Love Ciara
10 Crying for No Reason Katy B
11 One More Day (Stay with Me) Example
12 It’s Like That RUN-DMC vs. Jason Nevins
13 Can You Feel It The Jacksons
14 Waka Waka (This Time for Africa) Shakira feat. Freshlyground
15 Sax Fleur East