Skip content

Various Artist – “Love Rocks!”

Various Artist  – “Love Rocks!”
  • wykonawca: Various Artist
  • tytuł: Love Rocks!
  • premiera: 10-02-2015
  • nośnik nr kat: 88875065422 (CD)

Luty zapowiada się naprawdę gorąco! A wszystko to za sprawą kompilacji “Love Rocks!,” na której znalazły się rockowe hity w wykonaniu miedzy innymi:Patti Smith, Toto,Mr. Mister,  Sweet czy Cheap Trick. Doskonała płyta dla wszystkich ZAKOCHANYCH w Rocku!

1          Only the Young        Journey
2          Because the Night    Remastered    Patti Smith
3          Rosanna    Single Version    Toto
4          I Love the Night        Blue Oyster Cult
5          Dead Ringer for Love        Meat Loaf with Cher
6          Keep on Loving You        REO Speedwagon
7          Nothing’s Gonna Stop Us Now        Starship
8          Hearts of Stone        Southside Johnny And The Asbury Jukes
9          Broken Wings        Mr. Mister
10          Poison        Alice Cooper
11          More Than a Feeling        Boston
12          I Want You to Want Me    Live At Budokan: The Complete Concert    Cheap Trick
13          Heaven in Your Eyes        Loverboy
14          All Out of Love        Air Supply
15          When I See You Smile        Bad English
16          Heaven        Warrant
17          Wig Wam Bam        Sweet
18          Jessie’s Girl        Rick Springfield
19          Oh Sherrie        Steve Perry