Skip content

Various Artists – “Made In America II”

Various Artists – “Made In America II”
  • wykonawca: Various Artists
  • tytuł: Made In America II
  • premiera: 12-08-2014
  • nośnik nr kat: 88883718972 (CD)

Kenny Loggins, Boston, Toto oraz Journey na jednej płycie? Tak to mozliwe dzieki albumowi “Made in America II”, na którym znalazło sie dwadzieścia najwiekszych hitów zagranych przez najwieksze gwiazdy amerykańskiej sceny muzycznej.

1          Take It on the Run    REO Speedwagon
2          Any Way You Want It    Journey
3          Burnin’ for You    Blue Oyster Cult
4          Don’t Look Back    Boston
5          Dead Ringer for Love    Meat Loaf with Cher
6          Dust in the Wind    Kansas
7          I’ll Supply the Love    Toto
8          Eye of the Tiger    Survivor
9          Kick It Out    Heart
10          Hazy Shade of Winter    The Bangles
11          Take Me Home Tonight/Be My Baby    Eddie Money with Ronnie Spector
12          Broken Wings    Mr. Mister
13          Mandolin Rain    Bruce Hornsby & the Range
14          Ventura Highway    America
15          Rocky Mountain High    John Denver
16          Part of the Plan    Dan Fogelberg
17          Lido Shuffle    Boz Scaggs
18          Out of Touch    Daryl Hall & John Oates
19          Mighty Wings    Cheap Trick
20          Danger Zone    Kenny Loggins