Willie Nelson – “Willie and the Boys: Willie’s Stash Vol. 2”

  • wykonawca: Willie Nelson
  • tytuł: Willie and the Boys: Willie's Stash Vol. 2
  • premiera: 20-10-2017
  • nośnik nr kat: 88985453612 (CD)

Nowy album Williego Nelsona , na którym znalazło sie jedenaście klasyków country i nowa piosenka nagrana wspólnie z synami artysty: Lukasem Nelsonem i Micahem Nelsonem



1 Move It On Over
2 Mind Your Own Business
3 Healing Hands of Time
4 Can I Sleep In Your Arms
5 Send Me the Pillow You Dream On
6 I’m So Lonesome I Could Cry
7 I’m Movin’ On
8 Your Cheatin’ Heart
9 My Tears Fall
10 Cold, Cold Heart
11 Mansion On the Hill
12 Why Don’t You Love Me